Planning Verbouwing loods

Vanaf 2002 is de kanovereniging samen met Duikteam Haarlemmermeer (kijk op DTH voor meer informatie over deze mooie vereniging) gehuisvest op de huidige locatie. Maar het Recreatieschap Spaarnwoude wil het gebied opnieuw inrichten en willen dan geen sportvereniging meer op de locatie. Wij, de kanovereniging en duikvereniging moesten op zoek moeten naar een nieuwe plek voor ons clubuis en kanopolo wedstrijdveld.

Vanaf 2016 zijn we heel gericht gaan zoeken binnen Haarlemmermeer. Vele locaties zijn bekeken en heel veel gesprekken zijn er gevoerd met gemeente Haarlemmermeer. Met hele kleine stapjes komt een nieuwe locatie dichterbij aan Hoofdweg-West naast het Dierenpension.

Op deze locatie willen we graag een clubgebouw realiseren met voldoende ruimte een gezellige kantine voor beide verenigingen, opslag voor de kajaks en kleedkamers met douches. Aan het water een steiger en in het water een kanopolo veld met twee doeltjes. Onze wens is om op deze nieuwe locatie ook volledig toegankelijk te zijn voor mensen met een handicap.

Verhuizen kost veel geld en energie. Voor geld zijn we actief op zoek naar sponsoring en subsidies en horen we graag tips, goede ideeën of mogelijkheden. Stuur een mail naar bestuur@kvwaterwolf.nl als je ons hierbij kunt helpen.

Voor degene die een Donatie willen geven voor de nieuwe locatie, dan kan dit door geld over te maken naar: ING: NL05INGB 0007708326 t.n.v. Kano Vereniging Waterwolf onder vermelding van Donatie nieuwe locatie

Om geld te sparen zijn alle leden actief bij de werkzaamheden om de loods af te breken en eind 2022 weer op te bouwen.
Vele handen maken het verhuizen en het opnieuw opbouwen mogelijk. Ben jij handig en vindt je het leuk om af en toe te klussen, meld je gerust aan.