Planning Verbouwing loods

Tot 2022 was de kanovereniging samen met Duikteam Haarlemmermeer (kijk op DTH voor meer informatie over deze mooie vereniging) gehuisvest op de huidige locatie. Maar het Pannenkoekenpaviljoen willde uitbreiden en het Recreatieschap Spaarnwoude zag bij de herinrichting van het gebied geen mogelijkheid meer voor een kanovereniging.

Er ontstond een zeer onzekere tijd zonder eigen clubgebouw, maar eind 2022 heeft de kanovereniging de bouwvergunning aan kunnen vragen voor een nieuwe locatie aan Hoofdweg-West naast het Dierenpension in Hoofddorp.

Op deze locatie willen we graag een clubgebouw realiseren met voldoende ruimte een gezellige kantine voor beide verenigingen, opslag voor de kajaks en kleedkamers met douches. Aan het water een steiger en in het water een kanopolo veld met twee doeltjes. Onze wens is om op deze nieuwe locatie ook volledig toegankelijk te zijn voor mensen met een handicap.

Verhuizen kost veel geld en energie. Voor geld zijn we actief op zoek naar sponsoring en subsidies en horen we graag tips, goede ideeën of mogelijkheden. Stuur een mail naar bestuur@kvwaterwolf.nl als je ons hierbij kunt helpen.

Voor degene die een Donatie willen geven voor de nieuwe locatie, dan kan dit door geld over te maken naar: ING: NL05INGB 0007708326 t.n.v. Kano Vereniging Waterwolf onder vermelding van Donatie nieuwe locatie

Om geld te sparen zijn alle leden zelf actief bij bij alle bouwactiviteiten. Vele handen maken het verhuizen en het opnieuw opbouwen mogelijk. Ben jij handig en vindt je het leuk om af en toe te klussen, meld je gerust aan.