sponsors en vrienden van de club

In 2023 is KV Waterwolf gestart op een nieuwe locatie!  

Eerst nog in containers, maar als de vergunning er is wordt de 'oude' loods opgebouwd. Vervolgens gaan de plannen door om de loods te verlengen met een nieuw gedeelte. Allemaal acties om te zorgen voor voldoende ruimte om de kajaks op te slaan en een gezellige kantine te maken. 

Maar de activiteiten kosten veel geld. De vereniging krijgt als sportvereniging geen financiële ondersteuning (subsidie) van de gemeente, dus naast het eigen spaargeld heeft de club hulp nodig van Sponsors en Vrienden van KV Waterwolf. Dit alles naast de praktische hulp van de vele vrijwilligers en betrokkenen. 

Sponsors

Sponsors helpen KV Waterwolf. Dit kan door bijdrage voor het opbouwen van de nieuwe locatie. Ook kan het zijn dat juist door uw sponsor bijdrage de club zich verder kan ontwikkelen in wedstrijd- en vaardigheidstrainingen, beter materiaal voor onze vaarders en het organiseren van  extra (maatschappelijke) activiteiten. 

Sponsoring in natura, banner op de website, vermelding via social media, of heeft u andere sponsor ideëen? Er is veel mogelijk neem contact met ons op dan kijken we samen wat voor u de beste optie is!

Walraven is de sponsor van het montagerail systeem waarmee we de rekken gebouwd hebben voor de opslag van de kanopolo kajaks. Het is prachtig materiaal!BLOM Grondwerken  is de sponsor van een zeecontainer en of dat nog niet genoeg is, met het prachtige materiaal van BLOM zijn de overige zeecontainers op hun plek gezet!

Vriend van kv Waterwolf 

Je kunt onze vereniging bijvoorbeeld steunen door een 'Vriend van KV Waterwolf' te worden. Een ‘Vriend van KV Waterwolf’ geeft jaarlijks een schenking aan de vereniging. Dit jaarlijkse bedrag kan in 1 keer of in meer keren betaald worden (bijvoorbeeld per maand). Als schenker betaal je dit bedrag minimaal 5 jaar achter elkaar, maar langer mag natuurlijk ook. Bedragen kunnen vanaf €25 of hoger zijn, net wat voor jou het beste past.  Het mooie van deze regeling is dat je de kosten kunt opvoeren bij je belastingaangifte en de fiscus een groot deel van de kosten op zich neemt. Hiervoor is alleen een overeenkomst nodig met Waterwolf, maar neem gerust contact op met onze penningmeester voor meer informatie en over de mogelijkheden. 

Voor degene die een Donatie willen geven voor de nieuwe locatie, dan kan dit door geld over te maken naar:                                                                       ING: NL05INGB 0007708326 t.n.v. Kano Vereniging Waterwolf  onder vermelding van Donatie nieuwe locatie

Om geld te sparen zijn alle leden zelf actief bij bij alle bouwactiviteiten. Vele handen maken het verhuizen en het opnieuw opbouwen mogelijk. Ben jij handig en vindt je het leuk om af en toe te klussen, meld je gerust aan.