Planning Verbouwing loods

Vanaf 2002 is de kanovereniging samen met Duikteam Haarlemmermeer (kijk op DTH voor meer informatie over deze mooie vereniging) gehuisvest op de huidige locatie. Maar het Recreatieschap Spaarnwoude wil het gebied opnieuw inrichten, waardoor wij als kanovereniging en duikvereniging op zoek moeten naar een nieuwe plek voor ons clubuis en kanopolo wedstrijdveld.

Vanaf 2016 zijn we heel gericht gaan zoeken binnen Haarlemmermeer. Vele locaties zijn bekeken en heel veel gesprekken zijn er gevoerd met gemeente Haarlemmermeer. Met hele kleine stapjes komt een nieuwe locatie dichterbij aan de IJtocht ter hoogte van Waddenweg.

Op deze locatie willen we graag een clubgebouw realiseren met voldoende ruimte een gezellige kantine voor beide verenigingen, opslag voor de kajaks en kleedkamers met douches. Aan het water een steiger en in het water een kanopolo veld met twee doeltjes. Het zou mooi zijn als het ons lukt om dit alles ook toegankelijk te maken voor mensen met een handicap.

Verhuizen kost veel geld en energie. Voor geld zijn we actief op zoek naar sponsoring en subsidies en horen we graag tips, goede ideeën of mogelijkheden. Stuur een mail naar bestuur@kvwaterwolf.nl als je ons hierbij kunt helpen.

Voor degene die een Donatie willen geven voor de nieuwe locatie, dan kan dit door geld over te maken naar: ING: NL05INGB 0007708326 t.n.v. Kano Vereniging Waterwolf onder vermelding van Donatie nieuwe locatieActieve leden

Een verhuizing kost energie en tijd van alle leden. Een locatiewerkgroep is momenteel bezig met verschillende voorbereidingen, gesprekken met gemeente, technische gegevens vergunningen etcetera. Worden de verhuisplannen concreet, dan vragen we veel praktische hulp aan de leden. Denk hierbij aan technische klussen, vervoeren van alle materialen, afbreken oude loods, schoonmaken en inrichten nieuwe locatie, catering voor de werkers en zo zijn er nog heel veel klussen te melden.

Op deze site houden we je op de hoogte van alle stappen naar de nieuwe locatie en de planning van alle werkzaamheden te staan als de vergunning voor de nieuwe locatie gegeven is.