kanovaardigheid; lessen en workshops

Het hebben van een brevet geeft duidelijkheid over je kanovaardigheden, voor jezelf én je vaargenoten. Dat is enorm belangrijk voor ieders veiligheid. Als lid van Kv Waterwolf kun je gratis je KV-A (Kanovaardigheid A) en KV-B (kanovaardigheid B) halen.

De KV-A en KV-B brevetten laten zien dat jij als kanovaarder verschillende vaardigheden, zoals: het toepassen van -van verschillende slag technieken tot het redden van een omgeslagen vaarder,- bezit en kan toepassen.

In verschillende praktijk- en theorie lessen zorgen onze instructeurs Jeroen Booms en Tineke Vlaanderen er voor dat jij alle technieken leert beheersen.

Wat leer je?

Tijdens de praktijk- en theorie lessen KV-A en KV-B leer je onder anderen het volgende;

• Omslaan met spatzeil

• Correcte slag technieken

• De trek/wrikslag

• Lage en Hoge steun

• Het redden van drenkelingen

• Het zelf terug komen in je boot

• Kennis over alle verschillende boten en peddels

Theorie

Wil je goed voorbereid van start gaan met de vaardigheidslessen, neem dan vast deze theorie door.

Kajakvaardigheid Theorie A en B

Aanmelden

Voor alsnog zijn de KV-A en KV-B cursusen alleen voor leden en komen de kosten voor praktijk en theorie bij elkaar op €20,00

Als je geen lid bent, maar wel lid bent van een vereniging in de buurt en je wilt bij onze club met de vaardigheidscursussen meedoen, stuur dan een email naar secretaris[at]kvwaterwolf.nl Wij kunnen dan kijken of er nog ruimte is bij onze cursussen. De kosten voor de cursus zijn gelijk, maar voor het lenen van ons materiaal betaal je €5,00 per praktijkles.

Meer weten over de cursussen? Kijk op de volgende pagina’s

Jeugd Kanocursus

Summerschool