kanovaardigheid; lessen en workshops

Het hebben van een brevet geeft duidelijkheid over je kanovaardigheden, voor jezelf én je vaargenoten. Dat is enorm belangrijk voor ieders veiligheid. Als lid van Kv Waterwolf kun je gratis je KV-A (Kanovaardigheid A) en KV-B (kanovaardigheid B) halen.

De KV-A en KV-B brevetten laten zien dat jij als kanovaarder verschillende vaardigheden, zoals: het toepassen van -van verschillende slag technieken tot het redden van een omgeslagen vaarder,- bezit en kan toepassen.

In verschillende praktijk- en theorie lessen zorgen onze instructeurs ervoor dat jij alle technieken leert beheersen.

Wat leer je?

Tijdens de praktijk- en theorie lessen KV-A en KV-B leer je onder anderen het volgende;

Theorie

Wil je goed voorbereid van start gaan met de vaardigheidslessen, neem dan vast deze theorie door.   

Kajakvaardigheid Theorie A en B

Aanmelden

Voor alsnog zijn de KV-A en KV-B cursusen alleen voor leden en komen de kosten voor praktijk en theorie bij elkaar op €25,00 

Als je geen lid bent, maar wel lid bent van een vereniging in de buurt dan ben je ook van harte welkom. Meld dit dan wel op het aanvraag/aanmelding formulier. De kosten voor de cursus zijn gelijk, maar voor het lenen van ons materiaal betaal je €5,00 per praktijkles. 

In 2024 zijn de cursusavonden voor de kanovaardigheid op: 7 en 21 februari, 6 en 20 maart.
Vanaf 19.00 uur staat de koffie/thee klaar. Jeroen zal tot uiterlijk 21.00 uur heel veel informatie delen en iedereen weer enthousiast maken voor de technieken van het kanovaren. 

Meer weten over de cursussen? Kijk op de volgende pagina’s  

Jeugd Kanocursus

Beginnerscursus

Eskimoteerles en zwembadtraining