Welkom bij

Kano vereniging Waterwolf

KV Waterwolf volgt de maatregelen tegen het Corona virus Meer informatie over het Corona virus en watersporten kun je vinden op deze site van het Watersportverbond De sportbond waar de vereniging bij aangesloten is.

Kv Waterwolf is een zeer actieve kanovereniging met meer dan 80 leden. Als vereniging varen we in binnen en buitenland, op zowel vlak- als wildwater. Met kanopolo sport doen we mee aan toernooien en Nederlandse Kampioenschappen.

Onze vereniging heeft haar thuisbasis in Haarlemmermeer aan de Kruisweg 1625A te Cruquius.

Van mei tot en met oktober is er elke woensdagavond een clubavond. Op de clubavonden worden er tochten gevaren op het plaatselijke water in de Groene Weelde en wordt er getraind door het kanopolo team. Na het varen is er in de kantine altijd ruimte om even bij te kletsen of nieuwe kanoplannen te maken.

Jeugdleden tot en met 18 jaar kunnen woensdag meevaren, maar van april tot en met oktober is er op vrijdagavond een speciale jeugdavond. Dan wordt er een tocht gevaren en traint het jeugdteam kanopolo. In totaal zijn er zo een 30 jeugdleden actief.

• Heb je algemene vragen of vragen over cursussen mail dan naar: secretaris@kvwaterwolf.nl

• Heb je vragen of iets te melden aan het bestuur mail dan naar: bestuur@kvwaterwolf.nl

• Wil je iets vragen of melden aan de kanopoloërs stuur dan een mail naar: kanopolo@kvwaterwolf.nl

Onze privacyverklaring vind je hier.

KV Waterwolf doet mee aan OnzeClubwinkel. Help ons mee om geld te sparen voor de nieuwe locatie door te klikken op de onderstaande banner en je aan te melden

Kanovaren iets voor jou?

Weten of kanovaren iets voor jou is? Kom langs op een clubavond of doe mee met een Summerschool bij onze club. De Summerschool is de perfecte manier om in aanraking te komen met het kanovaren en onze verenging! In 4 weken leer je al de basis technieken om veilig en plezierig te varen.

Wil je direct lid worden? Lees nog even de informatie en meld je dan aan via deze pagina.

Cursussen en Trainingen

KV Waterwolf organiseert ook verschillende cursussen en trainingen op het gebied van kanovaren, voor leden en niet leden. Voor jongeren vanaf 10 jaar wordt er jaarlijks een jeugdcursus kanovaren georganiseerd.