Welkom bij

Kano vereniging Waterwolf

Kv Waterwolf is een zeer actieve kanovereniging met meer dan 80 leden. Als vereniging varen we in binnen en buitenland, op zowel vlak- als wildwater. Met kanopolo sport doen we mee aan toernooien en Nederlandse Kampioenschappen.

Onze vereniging heeft helaas in 2022 geen eigen thuisbasis meer. Het clubgebouw in Cruquius hebben we moeten afbreken om plaats te maken voor de herinrichtingsplannen van het Recreatieschap Spaarnwoude die hierbij geen plek zagen voor een kanovereniging.

In 2022 vragen we een bouwvergunning aan voor een nieuwe locatie aan Hoofdweg Westzijde naast nr 565 (nieuwe nr is nog niet bekend) 2131 MT Hoofddorp

Van april tot oktober is er ook in 2022 elke woensdagavond een clubavond. Vertrekpunt is in het Haarlemmermeerse Bos. We verzamelen op de verkeersplaats aan de kant van de IJweg (bij Papa's Beach house) en zullen de aanhanger met kajaks naar een mooi vertrekpunt brengen voor een kanotocht in de polder of juist de Westeinderplassen, Haarlem, Spaarnwoude etcetera.

Jeugdleden tot en met 18 jaar kunnen woensdag meevaren, maar van april tot en oktober is er op vrijdagavond een speciale jeugdavond. Dan wordt er een tocht gevaren in de buurt in naast gelegen gemeenten.

De kanopolo spelers trainen dit jaar op de locatie van KV Trekvogels Spaarndamseweg 25. 2022 EG Haarlem. Het A-team traint op maandag en donderdag om 19.00 uur en op vrijdag traint vanaf 18.30 uur de jeugd en alle spelers die nog een extra training willen volgen.

  • Heb je algemene vragen of vragen over cursussen mail dan naar: secretaris@kvwaterwolf.nl

  • Heb je vragen of iets te melden aan het bestuur mail dan naar: bestuur@kvwaterwolf.nl

  • Wil je iets vragen of melden aan de kanopoloërs stuur dan een mail naar: kanopolo@kvwaterwolf.nl

Onze privacyverklaring vind je hier.


Samen met Duikteam Haarlemmermeer (lees op DTH meer over deze vereniging) beheren we de kantine van onze club. Helaas moeten we de locatie Cruquius gaan verlaten in verband met herinrichting van het gebied door Recreatieschap Spaarnwoude. Samen met DTH maken we ons sterk voor een nieuwe kantine en kajak opslag op een andere locatie aan de IJtocht. Help ons mee om geld te sparen voor de nieuwe locatie door online aankopen te doen via OnzeClubwinkel KV Waterwolf ontvangt voor elke online bestelling die je maakt een klein bedrag. Alle kleine beetjes helpen mee voor jouw club.
Doe jij je boodschappen bij VOMAR? Help ons dan mee sparen. Je kunt bij VOMAR een 'klant is koning' kaart bestellen en KV Waterwolf als club koppelen aan de kaart en gratis sparen voor de onze club. De code is WACR2021

Tot oktober kun je bij €15 boodschappen een clubmunt krijgen/vragen en de bijdrage voor onze club verdubbelen op VOMAR clubmunt
Let wel op onze club staat vermeld in regio Heemstede

Kanovaren iets voor jou?

Weten of kanovaren iets voor jou is? Kom langs op een clubavond of doe mee met een Summerschool bij onze club. De Summerschool is de perfecte manier om in aanraking te komen met het kanovaren en onze verenging! In 4 weken leer je al de basis technieken om veilig en plezierig te varen.

Wil je direct lid worden? Lees nog even de informatie en meld je dan aan via deze pagina.

Cursussen en Trainingen

KV Waterwolf organiseert ook verschillende cursussen en trainingen op het gebied van kanovaren, voor leden en niet leden. Voor jongeren vanaf 10 jaar wordt er jaarlijks een jeugdcursus kanovaren georganiseerd.