Cursussen en meer

Kv Waterwolf biedt leden en niet- leden de mogelijkheid om zich te bekwamen in het kanoën. Door verschillende cursussen en trainingen aan te bieden.

Als Lid

Onze instructeurs staan altijd klaar om onze leden te begeleiden en te helpen. Er worden regelmatig informatieavonden georganiseerd over onderwerpen als veiligheid en technieken, en komen er gastsprekers uit heel Nederland.

Leden kunnen aan alle cursussen en trainingen meedoen en krijgen voorrang op niet- leden. Kijk voor het volledig aanbod onder "Cursussen en Meer".

Als niet Lid

Ook voor niet- leden is er van alles te leren bij Kv Waterwolf. Zo zijn er meerdere cursussen en trainingen om het kanovaren onder de knie te krijgen. Zo bieden wij de volgende cursussen aan niet- leden aan;

Onze Instructeurs

Onze vereniging heeft meerdere leden die gecertificeerd instructeur zijn.

Tineke Vlaanderen

Tineke heeft de vereniging in 1994 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een zeer ervaren vaarder en kano instructeur. Ze neemt de examens af en geeft ondersteuning bij activiteiten van de andere instructeurs.

Jeroen Booms

Jeroen geeft kanocursus voor jeugd (hij is verantwoordelijk voor het lesprogramma en geeft begeleiding aan de assistenten), geeft Kanovaardigheid A en Kanovaardigheid B theorie en praktijklessen, veiligheidstrainingen en diverse workshops in de winterperiode.

Martijn Meijer

Martijn is de instructeur voor de Summerschool, hij organiseert de eskimoteerlessen, geeft lessen voor wildwater varen en diverse workshops in de winterperiode.

Er zijn ook vaarders op de club die de instructeurs assisteren bij de lessen. Zij worden in de praktijk geschoold of hebben de cursus niveau 2 voltooid.