Foto's

In 2022 hebben de kanopolo spelers weer prachtige prestaties geleverd. Team A is Nederlands Kampioen 2de klasse geworden en het jeugdteam is heeft op het Nederlands Kampioenschap de 3de prijs behaald. 

Op 3 juli 2022 was onze kanodag op de Toolenburgerplas. Wat een geweldig succes!
Vele leden hebben hun vaardigheden weer verbeterd, maar ook genoten er nieuwe vaarders van onze prachtige kanosport. Supertrots zijn we op de jeugd de met elkaar het eskimoteren organiseerde en veel kanopolo spelers hebben nu ook deze vaardigheid onder de knie!


Rijnland Pinkstertoernooi 2022 met twee teams van Waterwolf, was erg leuk!
Wat een geluk dat een fotograaf langskwam en onze sporters mooi in beeld heeft gebracht. 

Klik op de foto hiernaast voor meer beelden

Ellemeet 2022 een weekend vol oefeningen op zee, zie de foto's hieronder

Pasen 2022, prachtig weer en een prachtige route door Bergermeerpolder en Alkmaar.  Op deze foto's  zie je de prachtige omgeving en de mooie binnenstad. 

Door corona wordt er veel afgelast, gelukkig voor het jeugdteam kanopolo werd er 4 juni 2021 een mooie trainingsavond georganiseerd met andere jeugdteams. Jeugdtoernooi. Op de foto's is goed te zien dat het een superleuk toernooi was voor onze jeugd. 

In 2021 werd er een kanocursus voor senioren georganiseerd en dit was een groot succes. Niet alle avonden mooi weer, maar wel alle avonden heel veel plezier. Op de foto's is dat goed te zien. 

Kanopolo Club Toernooi 2021 

Op 30 mei werd er een toernooi gespeeld door mix-teams van deelnemers uit verschillende teams en van verschillende leeftijden.
Een prachtige dag, mooie wedstrijden, voldoende leerpunten en vooral enorm genieten van de kanopolo sport.