Wedstrijden en competitie

Wedstrijden en competities

Kanopolo wordt gespeeld tijdens toernooien in heel Nederland. Een toernooi is soms één dag, maar meestal een heel weekend. Je overnacht dan in je tentje bij de organiserende kanovereniging, dat vraagt wat improvisatie maar is wel super gezellig.

Op de toernooi agenda vind je alle nationale en internationale toernooien waaraan verenigingen kunnen deelnemen. De spelers van Waterwolf bepalen jaarlijks aan welke toernooien ze gaan deelnemen.

Wedstrijden Seizoen 2021

De volgende wedstrijden staan op de planning:

zaterdag 26 en zondag 27 juni; NK jeugdklasse locatie is nog niet bekend maar wel dat ons jeugdteam mee doet

zaterdag 3 en zondag 4 juli Keistad in Amersfoort; jeugdteam en derde klasse

zaterdag 10 en zondag 11 juli; NK senioren klasse; Locatie is nog niet bekend, wel dat ons A1 team mee gaat doen

zaterdag 4 en zondag 5 september; NK jeugdklasse De locatie is nog niet bekend ons jeugdteam doet mee aan het toernooi

zaterdag 18 en zondag 19 september; NK senioren klasse Locatie is nog niet bekend A1 team doet mee.