Lid worden

Lid worden?

Heb je interesse of wil je lid worden? Kom vooral eens langs op een van onze clubavond! Vanaf april 2023 Iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur voor volwassenen, jeugd en geïnteresseerden in de kanopolo sport. Dit seizoen starten we op een nieuwe locatie en deze moet nog opgebouwd worden. We starten vanuit containers en een bouwkeet, maar met heel veel enthousiasme. Wil je mee varen dan ben je van harte welkom, maar het is wel handig als je je van te voren aanmeld als je interesse hebt. Je kunt een mail sturen naar secretaris@kvwaterwolf.nl

Je kunt vrijblijvend rondkijken, vragen stellen en je aanmelden voor een avond varen (zie ook cursussen). 

Als lid

Wat Kost het?

De jaarlijkse contributie van de kanovereniging is onderverdeeld in: algemene kosten en materiaalkosten. Met de informatie hieronder kun je zien welke contributie kosten voor jou van toepassing zijn:

Algemene kosten; de kosten die noodzakelijk zijn voor je lidmaatschap aan het Watersportverbond en de kosten die bijdrage aan algemene kosten van de vereniging. (Denk aan verzekering, gemeentelijke heffingen en dergelijke). Deze kosten zijn voor:
Volwassenen € 84

Gezinslid € 70

Jeugdlid (tot 18 jaar)* € 56

* Tot 14 jaar moet er ook een ouder/verzorger lid zijn, tenzij het jeugdlid eerst meegedaan heeft met de jeugdgroep. Vanaf 14 jaar kan een jongere lid worden zonder ouder/verzorger.

Materiaalkosten; De kosten die noodzakelijk voor het materiaal, de opslag en onderhoud van de locatie. 

Stalling eigen boot 40

Gebruik je club materiaal **€ 60

** Wil je nog niet of geen eigen materiaal aanschaffen? Bij KV Waterwolf is kun je een kano en peddel lenen. Nieuwe leden adviseren we wel om zelf een passend zwemvest aan te schaffen. 

Extra kosten voor de spelers van kanopolo 

Bij de kanopolo komt er ook een wedstrijdbijdrage bij als je mee vaart met toernooien. Dit bedrag is afhankelijk van de toernooi- en wedstrijdkosten en varieert per jaar. De kosten liggen rond de €5 per toernooi.

Is de contributie een bezwaar? Kijk dan eens op de website van Haarlemmermeer voor volwassenen  of op   Haarlemmermeer voor jongeren   

Meld je aan als Lid

Voordat je het aanmeldingsformulier invult,  vragen we je eerst nog even, het concept huishoudelijk reglement, de statuten  en de gedragscode van onze vereniging door te lezen. Zodra je aanmelding verwerkt is krijg je bericht 

Je lidmaatschap opzeggen?

Dat kan natuurlijk. Stuur gewoon een mail naar secretaris@kvwaterwolf.nl 

Houd wel rekening met het volgende 

Opzeggen kan: