Lid worden?

Heb je interesse of wil je lid worden? Kom vooral eens langs op een van onze clubavonden! Iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur voor volwassenen. Of voor jeugd (tot en met 18 jaar) op vrijdagavond vanaf 19.00 uur.

Onze vereniging heeft haar thuisbasis in Haarlemmermeer aan de Kruisweg 1625A te Cruquius.

Je kunt vrijblijvend rondkijken, vragen stellen en je aanmelden voor een avond varen (zie ook cursussen).

Als lid

• Sluit je je aan bij een gezellige groep, die met elkaar en met plezier de kanosport beoefent en promoot.
  • Kun je het hele jaar deelnemen aan alle activiteiten die de vereniging organiseert.
  • Kun je onder begeleiding van onze instructeurs je kano vaardigheden trainen en verbeteren.
  • Kun je (tegen een kleine vergoeding) gebruik maken van al het club materiaal.
  • Heb je voorrang op onze cursussen en trainingen.
  • Ben je automatisch lid van het Watersportverbond.

Wat Kost het?

Word je lid dan is de jaarlijkse contributie voor;

Volwassenen € 70

Gezinslid € 50

Jeugdlid (tot 18 jaar)* € 45

* Tot 14 jaar moet er ook een ouder/verzorger lid zijn, tenzij het jeugdlid eerst meegedaan heeft met de jeugdgroep. Vanaf 14 jaar kan een jongere lid worden zonder ouder/verzorger.

Gebruik club materiaal **€ 50

** Wil je nog niet of geen eigen materiaal aanschaffen? Bij KV Waterwolf is alles van een boot tot reddingsvest te lenen

Stalling eigen boot € 30

Onze huidige loods is vol, er is een wachtlijst voor de stalling van eigen kajaks. We werken hard aan een oplossing hiervoor.

Kanopolo wedstrijd kosten

Bij de kanopolo komt er ook een wedstrijdbijdrage bij als je mee vaart met toernooien. Dit bedrag is afhankelijk van de toernooi- en wedstrijdkosten en varieert per jaar. Bij de start van het seizoen wordt het berekend. De kosten liggen rond de € 35 euro per jaar

Is de contributie een bezwaar? Kijk dan eens op de website van Haarlemmermeer doet

Meld je aan als Lid

Voordat je het aanmeldingsformulier invult, vragen we je eerst nog even onze privacyverklaring, en de statuten van onze vereniging door te lezen. Zodra je aanmelding verwerkt is krijg je bericht

Je lidmaatschap opzeggen?

Dat kan natuurlijk. Stuur gewoon een mail naar secretaris@kvwaterwolf.nl

Houd wel rekening met het volgende

Opzeggen kan:

• Voor 1 december kun je de opzegging doorgeven
    • de opzegging gaat in per 1 januari van het komende jaar
    • de hele contributie over het lopende jaar blijft verschuldigd
    • Vermeld bij je opzegging of er nog materiaal van je in de loods ligt, of je nog een sleutel hebt en we horen graag de reden van je opzegging.