De vereniging

KV Waterwolf is opgericht in 1994. Iedereen kan lid worden, hoewel speciale regels gelden voor wie nog geen 18 jaar is.
De vereniging heeft uiteraard statuten, en ook een huishoudelijk reglement. Het jongste jaarverslag vind je hier.

De loods

KV Waterwolf beschikt over een eigen loods waar wij materiaal op kunnen slaan.
Een gedeelte van deze loods wordt gebruikt om verenigings-materiaal op te slaan. De vereniging beschikt over een diversiteit aan kajaks en kano's. Daarnaast heeft de vereniging natuurlijk peddels, spatzeilen en zwemvesten.  Er hangt ook wat reserve kleding in de loods voor de startende vaarder. Naast verenigingsmateriaal biedt de loods ook ruimte voor het stallen van privé boten van de leden (tegen een kleine vergoeding).
In de loods hebben we kleedruimtes en toilet.

Tegenover de loods is onze kantine, waar we na een tocht gezellig kunnen na zitten en wat thee, koffie of frisdrank kunnen nuttigen. In de kantine hebben we een douche en toilet.

Zakelijk

De vereniging staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40597289.

Geld is altijd welkom op onze girorekening bij de ING: NL05INGB 0007708326 t.n.v. Kano Vereniging Waterwolf.