We gaan gewoon verder

Post date: Oct 1, 2013 8:40:15 AM

De dagen worden al weer kort. Daarom is aanstaande woensdag de laatste clubavond op het water bij kanovereniging Waterwolf. Daarna willen we weer gaan proberen om iedere zaterdag een tochtje te varen, afhankelijk van de groep een stukje vanaf de loods of in de buurt. We verzamelen om 13uur bij de loods.

Maar ook op woensdagavond hoeven we ons niet te vervelen, er is natuurlijk genoeg te bedenken dat je binnen kunt doen: gave kanofoto's bekijken, iets leren over voorrangsregels op het water, een avond over onderkoeling, een presentatie over de plantjes en beestjes die je langs de slootkant ziet of gewoon gezellig bijpraten/spelletjes doen.

De eerste avond is op woensdagavond 9 oktober (vanaf 19 uur), met een avond in het teken van 'kanokleding in de winter, wat doe je aan en hoe kom je er aan'. Natuurlijk kun je een dagje met een goed gevulde portemonnee naar Bloem in Wormerveer maar er zijn genoeg alternatieven. Speciaal voor de nieuwe leden, maar uiteraard is iedereen van harte welkom om de ultieme tip over het voorkomen van koude voeten in te brengen ...

Ben jij ook net als ons nog lang niet uitgekanood?