NK kanopolo - uitslag

Post date: Sep 26, 2011 5:14:50 PM

Het tweede deel van de nederlandse kanopolocompetitie heeft dit weekend plaatsgevonden.

En hebben een prachtige 3e prijs mee naar huis kunnen nemen. Onze beste prestatie op het NK ooit !

Het verslag:

De eerste rondes in Januari zijn bijna allen gewonnen. Door het grote aantal inschrijvingen in de derde klassen is de competitie in tweeën opgedeeld: 12 rondes om een sub- en top- klassement te bepalen. Op basis van doelsaldo (gescoorde punten - punten tegen) eindigden we op een 3e plek om in het top-klassement te spelen.

In het nieuwe klassement zijn alle voorgaande prestaties op nul gezet en moesten we onszelf opnieuw bewijzen wat tot spannende wedstrijden heeft geleidt: we konden nog steeds de eerste plaats behalen!.

De eerste twee wedstrijden waren tegen Viking Venlo B en Tilikum welke we beiden gewonnen hebben.

Met deze prestaties stonden we gedeeld eerste, maar... we moesten nog 3 zware partijen bevaren.

In de 3e wedstrijd tegen KvdRV A hebben we van 3-3 op de tussenstand een spannende tweede helft.

We moesten in KvdRV ons meerdere bekennen na een spannende tweede helft eindigend met 3-5 tegen.

De 4e wedstrijd vond plaats tegen Euros. Het beloofde een als vanouds interessante wedstijd te worden. Helaas voor ons wist Euros zijn verlies uit de voorrondes op ons terug te pakken met een 5-0 overwinning. Na dit verlies konden we 2e 3e of 4e worden en bepaalde GKV en de wedstrijden tussen de overige teams onderling de eindstand.

Voor het behalen van een podiumplaats moesten we winnen van GKV en het doelpuntensaldo verhogen. De wedstrijd is een prachtige afsluiter voor de competitie geworden nadat we met 4-2 winst hebben gewonnen. En hiermee de 3e plaats op het NK hebben mogen opeisen.

Foto's volgen!