Activiteiten Winterseizoen KV WATERWOLF 2014-2015

Post date: Jan 3, 2015 10:39:52 AM

4 januari - Nieuwjaarsreceptie KV Waterwolf 14:00 (16:00) -19:00

14:00-16:00 Brainstormsessie over (ledenwervings)-activiteiten in 2015 en wat we kunnen doen voor/aan leuke acties.

alle suggesties, ideeën en/of aanvullingen zijn welkom, wie zie jij graag in 2015 met ons meevaren en hoe? Aansluitend volgt de nieuwjaarsreceptie tot +-19:00 om samen te proosten op het nieuwe jaar. Mogelijk wordt er in de ochtend al een Nieuwjaarstochtje gevaren;

De tocht is afhankelijk van de weersomstandigheden (vorst/regen?) en interesse onder de vaarders, als het mooi weer is kan iedereen die wil mee.

Ben je van plan om te komen varen, brainstormen en/of borrelen? Laat dat dan weten aan Jacinta (voorzitter@kvwaterwolf.nl).

(Extern) Zondag 18 januari 2015 - Amsterdam Light Festival - 16:30 vertrek vanaf KV Zeeburg) (12km)

Voor onze kanovereniging is er de mogelijkheid om op zondag 18 januari 2015 de vaarroute van het Amsterdam Light Festival te varen en de diverse lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival vanaf het water (voornamelijk bij bruggen) te bewonderen.

We varen o.l.v. Tochtleiders van KV Zeeburg. Deze datum komt ook op de nationale kanokalender te staan .

Aanmelding is via Annet van het tochtenteam tochten@kvzeeburg.nl als je mee wilt doen! Het kan druk zijn op het water in Amsterdam, dus je moet goed kunnen sturen en niet bang zijn voor golven van motorboten. Daarnaast is winterse kleding een must en als die niet bestaat uit een droogpak is een set reservekleding (waterdicht verpakt) mee in de boot verstandig.

Zwembadtrainingen - zwembad Heemstede - 19:00-20:00 en 20:00-21:00;

Gedurende de wintermaanden hebben we trainingen in het zwembad voor het oefenen/leren uitzwemmen, eskimoteren en zelfs een extra avond voor het oefenen met reddingstechnieken op groot water. Vanwege de grote belangstelling hebben we het zwembad telkens twee uur achter elkaar gereserveerd in zwembad Groenendaal in Heemstede, zodat de instructeurs 2 uur aan de slag kunnen en de cursisten 1 uur.

Als je een specifieke voorkeur hebt voor het eerste of tweede uur, wil je dat dan doorgeven?

Deelnemers kunnen hun interesse/aanmelding opgeven bij Nico Kleijn (secretaris@kvwaterwolf.nl).

De kosten zullen ook dit jaar 10 euro bedragen (of euro voor 4 avonden)

Mogelijk wil je wel wat meer vaardigheid maar niet over de kop. Bij ons kan alles.

We hebben daarom besloten niet alleen aan eskimoteren te werken maar als mensen graag hun vaardigheid in de kano willen uitbreiden geef je dan op. Wij zullen je proberen te helpen.

Ook als je een vriend of vriendin hebt die eens kanovaren wil proberen.

eskimoteren en overige kanovaardigheden waar behoefte aan is:

· 10 en 24 januari 2015 van 19:00 tot 21:00 uur

· 7 en 21 februari 2015 van 19:00 tot 21:00 uur

· 7 maart 2015 van 19:00 tot 21:00 uur

waarbij vooral aandacht wordt besteed aan reddingen op diep water.

We zullen dan het diepere wedstrijdbad gebruiken om belangstellenden te leren hoe ze op groot water elkaar kunnen helpen zonder eerst naar de kant te hoeven.

Geef op tijd aan welke (eigen?) grootwater/toerkano je voor deze laatste avond mee wilt hebben; dan hebben wij inzicht op de behoefte aan dak-vervoer en de aanhanger. Voor de eerste drie avonden zorgen wij voor genoeg verenigingsboten (met name polo en wildwater), als je dan in een eigen boot wilt oefenen moet je die zelf meenemen.

Maart-2015

Lezing Brandingkayakken en wildwater (datum volgt)

Om ook gedurende de winter wat leuks aan onze leden aan te kunnen bieden, organiseren we (bij voldoende animo >8 man) een lezing van Rein Hagenaars.

Rein heeft over de hele wereld gevaren en behoort tot de top van kanosport. Als je interesse hebt in deze lezing en wilt komen,

meld je dan aan via jeroenbeerthuizen@gmail.com, (er zijn kosten aan verbonden voor de vereniging dus een datumprikker volgt voor de grootste opkomst.)