Nederlands Kampioenschap U-18 behaald door Jeugdteam KV Waterwolf!

Post date: Sep 17, 2019 3:25:40 PM

Jeugdteam A1 van KV waterwolf is U-18 Kanopolo Nederlands Kampioen 2019

Een wel verdiende prijs, want van de 14 wedstrijden hebben ze er slechts 1 verloren. Het bleef toch een spannend seizoen, want voor elke punt moest echt 'gevochten' worden. Het team traint op de vrijdag onder leiding van Alex Riedijk en op de woensdag onder leiding van Jeroen Beerthuizen. Daarnaast wordt er soms mee getraind bij Trekvogels een team dat in de hoofdklasse van Nederland traint. Alle inspanning van de trainingen hebben goed uitgepakt, de jeugd groeide in het toernooi en wist met discipline en focus de afgesproken tactiek goed neer te zetten.

Het team bestaat uit Tjibbe Rijns, Aron vd Heijden, Bryan Aelbers,Jesse Fung, Jacco Bouwhuis, Britt Riedijk, Sander de Jong.

Team A2 is dit jaar gestart als jeugdteam en heeft gelijk mee gedaan met het NK. Het team heeft enorme sprongen gemaakt waardoor de verwachtingen voor komende jaar ook voor hen heel hoog liggen.

Kanopolo bij KV Waterwolf is aan het groeien, mooi om te zien dat er ook steeds meer senioren wel eens mee willen doen. We juichen dit enorm toe, want het is en blijft een geweldig mooi spelletje waarbij je fysiek echt uitgedaagd wordt.

Foto's van het NK en de huldiging van het team vind je: Klik hier voor de foto's!