Summerschool

Weten of kanovaren iets voor jou is? Doe mee met een van onze Summerschools. De Summerschool is de perfecte manier om in aanraking te komen met het kanovaren en onze vereniging! In 4 weken leer je al de basis technieken om veilig en plezierig te varen. Jong en oud zijn welkom en er is geen ervaring nodig!

Al het materiaal wat je nodig hebt tijdens de cursus wordt door de vereniging verschaft.

Wat leer je?

De Summerschool is bij uitstek de cursus voor geïnteresseerden zonder of met weinig ervaring. Maar voor gevorderden is het een leuke manier om de vereniging te leren kennen. Tijdens de cursus leer je onder anderen;

• Het materiaal, en hoe je het gebruikt
  • In- en Uitstappen
  • Boot gevoel en stabiliteit
  • Voorwaarts en achterwaarts varen
  • De boogslag (gebruikt voor sturen)
  • Sturen
  • Zelfverzekerdheid op het water

4 lessen* € 35

*Inclusief kosten voor het gebruik van ons materiaal (boot, peddel en zwemvest)

Als je na de Summerschool lid van de vereniging wordt, dan wordt het lesgeld verrekend met de lidmaatschapskosten.

Betaling kan alleen door overmaking op giro NL05 INGB 0007 7083 26 ten name van Kano Vereniging Waterwolf te Nieuw-Vennep. Je aanmelding wordt definitief als je het geld overgemaakt hebt.

Les programma 2020

De Summerschool bestaat uit 4 lesavonden en wordt op verschillende data gehouden. Je wordt verwacht 18:45 aanwezig te zijn en er wordt doorgaans van 19:00 tot 21:00 gevaren.

Er worden in het vaarseizoen 2020, 2* cursussen gegeven;

6, 13, 20, en 27 mei

10, 17, 24 juni en 1 juli

*Bij grote interesse kan het voorkomen dat er een extra cursus gegeven wordt.

Aanmelden

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Zodra je aanmelding definitief is ontvang je een informatie pakket.

Meer weten over de cursussen? Kijk op de volgende pagina’s

Jeugd Kanocursus

Kanovaardigheidlessen en workshops