Summerschool

Weten of kanovaren iets voor jou is? Doe mee met een van onze Summerschools. De Summerschool is de perfecte manier om in aanraking te komen met het kanovaren en onze vereniging! In enkele weken leer je al de basis technieken om veilig en plezierig te varen. Jong en oud zijn welkom en er is geen ervaring nodig!

Al het materiaal wat je nodig hebt tijdens de cursus wordt door de vereniging verschaft.

Wat leer je?

De Summerschool is bij uitstek de cursus voor geïnteresseerden zonder of met weinig ervaring. Maar voor gevorderden is het een leuke manier om de vereniging te leren kennen. Tijdens de cursus leer je onder anderen;

• Het materiaal, en hoe je het gebruikt

• In- en Uitstappen

• Boot gevoel en stabiliteit

• Voorwaarts en achterwaarts varen

• De boogslag (gebruikt voor sturen)

• Sturen

• Zelfverzekerdheid op het water

4 lessen* € 45

*Inclusief kosten voor het gebruik van ons materiaal (boot, peddel en zwemvest)

Als je na de Summerschool lid van de vereniging wordt, dan wordt het lesgeld verrekend met de lidmaatschapskosten.

Betaling kan alleen door overmaking op giro NL05 INGB 0007 7083 26 ten name van Kano Vereniging Waterwolf te Nieuw-Vennep. Je aanmelding wordt definitief als je het geld overgemaakt hebt.

Aanmelden

De cursus data van 2023 zijn nog niet bekend maar als je klikt op 'aanvraag informatie kano cursus' en dit formulier invult dan ontvang je als eerste de data en kun jij je snel aanmelden voor de cursus!

Meer weten over de cursussen? Kijk op de volgende pagina’s

Jeugd Kanocursus

Kanovaardigheidlessen en workshops