In open water

Wie vrijblijvend een keer wil peddelen in een kajak. Wie niet onvoorbereid van wal wil, in zijn vakantie. En natuurlijk ieder ander die met plezier het water op wil.
Allemaal zijn ze welkom om een of meer avonden bij ons te komen varen. Onder deskundige begeleiding, met goed materiaal en bij een gezellige vereniging.
 
Kanovaren is leuk en niet moeilijk. Maar hoe kom je in en uit zo’n wiebelding? Hoe kom je de bocht om, en weer terug bij de kant? En hoe kom je vooruit zonder dat je na een kwartier geen armen meer over hebt? Bij een kanovereniging weten ze daar alles van. En vinden ze het leuk om beginners (en ervaren rotten) in te wijden in plezierig en verantwoord kanovaren.
 
Deelnemers moeten natuurlijk kunnen zwemmen, en een handdoek en droge kleren meebrengen voor als het onverhoopt mis gaat. Je kunt bij ons ook proberen te kanoën met een lichte handicap (overleg wel eerst met ons, natuurlijk). En ook met je gezin ben je van harte welkom.

We trainen in het water bij onze loods in Cruquius, op de woensdagavonden van het zomerseizoen van 19.00 tot 21.00 uur. Zorg dat je er vóór 19.00 uur bent! Voor de jeugd (10 tot 18 jaar) hebben we op vrijdagavond de jeugdgroep.


De vereniging zorgt voor een kano, peddel, zwemvest en dergelijke. Ben je geen lid dan vragen we je een bijdrage van € 10 per keer, om onze kosten te dekken. 

Heb je interesse? stuur een mail naar secretaris@kvwaterwolf.nl