Cursussen, trainingen en diploma's

Bij onze vereniging kun je jezelf bekwamen in het kanoën. Verschillende leden zijn instructeur, en kunnen je daarbij helpen. Vraag rond, en stel je eigen doelen!
Trainen doe je door je te laten begeleiden door een instructeur. Dat kan in de winter tijdens de zwembadtrainingen en in het vaarseizoen tijdens het varen in verenigingsverband.

Zwembadtrainingen en eskimoteerlessen
Omvallen met je kajak, oefenen om je spatzeil los te krijgen onder water maar ook het aanleren van de eskimorol dit kan allemaal in (relatief) warm zwembadwater op verschillende avonden in de winter.
Deelname aan deze trainingen kan door zowel leden als niet leden.

In 2020 zijn de zwembadtrainingen op zaterdagavond:
18 januari, 1 februari, 15 februari, 29 februari, 14 maart.  Alle avonden zijn de lessen van 19.00 - 20.00 en van 20.00-21.00 uur.
Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.
De kosten zijn €11,00 per lesuur en €50,00 bij 5 lessen.  Na het ontvangen van je deelname kosten noteren we je als deelnemer van de lessen.

Aanmelding zwembadtraining

De beginnerscursus of ook wel De Summerschool genoemd
is een cursus kanovaren die in de zomerperiode gegeven wordt aan iedereen die eens wil kennismaken met het kanovaren.
Het zijn vier lesavonden met gebruik van materiaal zoals een kano, peddel en zwemvest. Een 'Summerschool'  kost €35 en als de deelnemers na deze cursus lid willen worden om elke week te kunnen varen, dan worden de kosten verrekend met het lidmaatschap.
De 'Summerschool' wordt gegevenop woensdagavond van 19.00 - 21.00 (aanwezig zijn om 18.45 uur)
In september wordt de laatste Summerschool gegeven op woensdag 4, 11, 18 en 25 september

Ook deze cursus was weer een grandioos succes!

Kajak Vaardigheid A (KV-A) en Kajak Vaardigheid B (KV-B)
Het hebben van een brevet geeft duidelijkheid over je kanovaardigheden, voor jezelf én je vaargenoten. En dat is weer belangrijk voor ieders veiligheid. Je kunt beginnen met de Summerschool voor de basisvaardigheden van het kanovaren, maar ben je echt enthousiast over het kanovaren dan is het volgen van een KV-A en KV-B cursus erg leuk en goed om te doen.  Wil je meer weten over de brevetten en wat ze zoal inhouden, vraag dit dan gerust aan Jeroen Booms of aan Tineke Vlaanderen.
Wil je meedoen aan KV-A of KV-B stuur ons een mailtje dan zullen we het doorgeven aan Jeroen. Wil je goed voorbereid van start gaan met de vaardigheidslessen, neem dan vast deze theorie door.   Kajakvaardigheid Theorie A en B