Wat doen wij‎ > ‎Kanopolo‎ > ‎Kanopolo toernooien‎ > ‎

Kanopolo Nieuws 12 november

Geplaatst 12 nov. 2016 10:03 door Els Blom   [ 12 nov. 2016 10:08 bijgewerkt ]
In het nieuwe kanoseizoen 2017 willen we een verandering doorvoeren wat de trainingen betreft.
- Op de de vrijdagavond van 19.00-21.00 uur komt er een aparte training voor jeugdleden (leeftijd tot 18 jaar) De training wordt gegeven door Alex Riedijk die hierbij begeleidt word door Jeroen Booms.
- Op woensdagavond van 19.00-21.00 uur is er een training voor alle kanopolospelers, de derde klasse en de jeugdleden. De groep zal met regelmaat in 2 niveau's verdeeld worden, om zo ervoor te zorgen dat de derde klasse spelers als team kan trainen. Jeroen Beerthuizen zal deze training verzorgen, maar zal hierbij wel assistentie vragen aan andere deelnemers of gasttrainers.
- Op zondagochtend ongeveer 1 x per maand wordt er een partijtje kanopolo gespeeld met iedereen die wil deelnemen. De data worden bekend gemaakt in het begin van het seizoen.

Voor iedereen die zich nog niet opgegeven heeft voor eskimoteercursus op de zwembadtrainingen op zaterdagavond: 14 en 28 januari, 11 en 25 februari, 11 maart. Stuur snel nog een mail naar secretaris(at)kvwaterwolf.nl Voor 11,00 per uur kun je leren eskimoteren en dat is voor het kanopolo toch echt heeeeeeel handig.

Elk jaar in januari organiseert een kanovereniging in Alphen aan de Rijn een vriendschappelijk kanopolo toernooi op een zaterdagavond in een zwembad. Meestal is de organisatie op het laatste moment met het doorgeven van het toernooi, maar als je graag mee zou willen doen hou er dan vast een beetje rekening mee. Het toernooi is ontzettend leuk voor beginners en voor derde klasse kanopolo-vaarders. Vaak is het toernooi in de tweede helft van januari......

In Alphen aan de Rijn wordt ook het NK eskimoteren georganiseerd (vaak vooraf aan een kanopolo toernooi) kom dus naar de zwembadtrainingen om jouw record vast te stellen, dan weet je ook of je kans maakt op het NK!

Op 4 en 5 februari wordt in Stadskanaal (Oost Groningen, ruim 2,5 uur rijden) een kanopolotoernooi  georganiseerd van 10.00 uur zaterdag tot 10.00 uur zondag.
Het is een superleuk toernooi, waarbij je dus geen overnachting hoeft te zoeken....
Lees op deze site meer over hoe het toernooi in 2015 is gegaan. http://kano.watersporters.nl/blogs/2015/januari/24-uur-van-stadskanaal-wederom-succesvol/
Wil je meedoen met dit toernooi stuur ons dan een mailtje. Jeroen Beerthuizen wil graag met een team deelnemen dus laat van je horen!

Er wordt een Scheidsrechter cursus Kanopolo georganiseerd op 11 februari zie ook http://www.kanopolo.nl/scheidsrechterscursus
Jeroen Beerthuizen en Alex Riedijk gaan meedoen, maar we hopen dat er nog meer mensen zin hebben om mee te gaan. Lijkt het jou leerzaam en leuk, stuur ons dan een mail.
Comments