Ons activiteitenplan

Jaarlijks maken veel leden van onze vereniging plannen voor activiteiten. Eigenlijk valt er elke week wel wat te beleven en kun je kiezen uit verschillende disciplines en activiteiten. Hieronder staan wat foto's, maar als je echt wil weten wat er allemaal georganiseerd wordt kijk dan op onze agenda.

Stoomgemaal Halfweg krijgt in 2019 een nieuwe machine
We hopen dat we aan het einde van het jaar weer kunnen
varen bij de skupen!

Kanopolo
                                                                               Onze twee jeugdteams doen mee aan het NK de jeugdklasse. Bij diverse toernooien doet Waterwolf mee met een jeugdteam en een                                                                                   derde klasse team. We hopen dat we dit jaar ook met nog een derde klasse team kunnen starten.

Wildwatervaren in Hardenberg
                                              wildwatervaren in het buitenland