Over ons‎ > ‎

Interesse?

Kom vooral eens langs!

Bijvoorbeeld op één van onze verenigingsavonden:
in de zomer gewoonlijk elke woensdagavond om 19 uur en voor jeugd ook op de vrijdagavond vanaf 19.00 uur.
Hier vind je waar je moet zijn.

Je kunt vrijblijvend rondkijken, vragen afvuren en je aanmelden voor een avond varen (zie ook de info bij cursussen)

Wat kost het?

Word je lid, dan is de jaarlijkse contributie
 € 70
voor een volwassene
 € 57
voor een gezinslid
 € 45
voor een jeugdlid (jonger dan 18 jaar) tot 14 jaar moet er ook een ouder/verzorger lid zijn bij een jeugdlid, tenzij het jeugdlid eerst meegedaan heeft met de jeugdgroep.
Vanaf 14 jaar kan een jongere lid worden zonder ouder/verzorger.

Daarnaast betaal je als lid jaarlijks
 € 50
voor het gebruik van een kano van de vereniging of  €30  voor de stalling van je eigen kano

Is de contributie een bezwaar? Kijk dan eens op de website van Haarlemmermeer doet mee.

Uiteraard kun je je altijd aanmelden als lid.

Als lid
  • Sluit je je aan bij een gezellige groep, die met elkaar en met plezier de kanosport beoefent en promoot.
  • Word je aangesloten op onze mailgroep, waarmee we onderling berichten uitwisselen.
    Bijvoorbeeld uitnodigingen om een mooie kanotocht mee te gaan varen.
  • Heb je een hele lijst voordelen doordat je automatisch lid bent van het Watersportverbond.
Aanmelden kun je doen via dit formulier:

Aanmelding als lid van KV Waterwolf