Over ons‎ > ‎

Interesse?

Kom vooral eens langs!

Bijvoorbeeld op één van onze verenigingsavonden:
in de zomer gewoonlijk elke woensdagavond om 19 uur en zaterdagochtend om 10 uur.
Hier vind je waar je moet zijn.

Je kunt vrijblijvend rondkijken, vragen afvuren en gewoon eens een kano proberen. Dat laatste uiteraard onder begeleiding van een van ons.

Wil je je wel even hier aanmelden?
(Let op! Om je aan te melden als lid is er
een ander formulier, onderaan deze pagina.)

Wat kost het?

Enkele keren meevaren kost je niets.

Word je lid, dan is de jaarlijkse contributie
 € 70
voor een volwassene
 € 57
voor een gezinslid
 € 45
voor een jeugdlid (jonger dan 18 jaar) tot 14 jaar moet er ook een ouder/verzorger lid zijn bij een jeugdlid.
Vanaf 14 jaar kan een jongere lid worden zonder ouder/verzorger.

Daarnaast betaal je als lid jaarlijks
 € 50
voor het gebruik van een kano van de vereniging of  €30  voor de stalling van je eigen kano

Is de contributie een bezwaar? Kijk dan eens op de websites van het Jeugdsportfonds Haarlemmermeer en van Haarlemmermeer doet mee.

Uiteraard kun je je altijd aanmelden als lid.

Als lid
  • Sluit je je aan bij een gezellige groep, die met elkaar en met plezier de kanosport beoefent en promoot.
  • Word je aangesloten op onze mailgroep, waarmee we onderling berichten uitwisselen.
    Bijvoorbeeld uitnodigingen om mee te gaan.
  • Heb je een hele lijst voordelen doordat je automatisch lid bent van het Watersportverbond.
  • Krijg je korting bij de betere kanowinkels.
Aanmelden kun je doen via dit formulier:

Aanmelding als lid van KV Waterwolf