Over ons‎ > ‎

Foto's

De leden van Kanovereniging Waterwolf zijn regelmatig op pad om allerlei activiteiten te ondernemen. Hieronder kun je een selectie vinden van recente activiteiten en een link naar de bijbehorende foto's!

2 november 2019; Klusdag, Halloween en BBQ

Geplaatst 3 nov. 2019 05:41 door Els Blom   [ 3 nov. 2019 05:47 bijgewerkt ]

Op één dag veel activiteiten plannen is een uitdaging. Maar met zoveel Top vrijwilligers bij onze club werd het een enorm geslaagde dag.
Er is heel hard gewerkt om de klussenlijst van Jeroen Booms bijna helemaal op te lossen.
Veel mensen vaarden mee met de Halloweentocht en ook veel hielpen mee met alle voorbereidingen voor de tocht en de BBQ, wat een enthousiasme bij iedereen.
Rond half 8 werd de BBQ geopend en dat was maar goed ook, want na een mooie (maar ook natte) tocht had iedereen enorme trek. Het was weer heerlijk en enorm gezellig.
Bedankt iedereen voor de hulp en de gezelligheid op deze mooi afsluitingsdag van het zomerseizoen.

Nederlands Kampioenschap U-18 behaald door Jeugdteam KV Waterwolf!

Geplaatst 17 sep. 2019 08:25 door Els Blom   [ 3 nov. 2019 06:10 bijgewerkt ]

Jeugdteam A1 van KV waterwolf is U-18 Kanopolo Nederlands Kampioen 2019

Een wel verdiende prijs, want van de 14 wedstrijden hebben ze er slechts 1 verloren. Het bleef toch een spannend seizoen, want voor elke punt moest echt 'gevochten' worden. Het team traint op de vrijdag onder leiding van Alex Riedijk en op de woensdag onder leiding van Jeroen Beerthuizen. Daarnaast wordt er soms mee getraind bij Trekvogels een team dat in de hoofdklasse van Nederland traint. Alle inspanning van de trainingen hebben goed uitgepakt, de jeugd groeide in het toernooi en wist met discipline en focus de afgesproken tactiek goed neer te zetten.
Het team bestaat uit Tjibbe Rijns, Aron vd Heijden, Bryan Aelbers,Jesse Fung, Jacco Bouwhuis, Britt Riedijk, Sander de Jong.

Team A2 is dit jaar gestart als jeugdteam en heeft gelijk mee gedaan met het NK. Het team heeft enorme sprongen gemaakt waardoor de verwachtingen voor komende jaar ook voor hen heel hoog liggen.
Kanopolo bij KV Waterwolf is aan het groeien, mooi om te zien dat er ook steeds meer senioren wel eens mee willen doen. We juichen dit enorm toe, want het is en blijft een geweldig mooi spelletje waarbij je fysiek echt uitgedaagd wordt.

Foto's van het NK en de huldiging van het team vind je:   Klik hier voor de foto's!

Stoomgemaal Halfweg 14 juli 2019

Geplaatst 29 jul. 2019 03:51 door Els Blom   [ 29 jul. 2019 04:04 bijgewerkt ]

Het Stoomgemaal moest in 2018 de ketel vervangen, waardoor de skupen niet konden draaien. Het gemaal heeft geweldig veel werk verzet en gelukkig werkt in 2019 alles weer als vertrouwd en zijn er draaidagen waarop de skupen prachtig stromend water maken.
Dit stromende water is een mooie uitdaging voor de vaarder die meer wil leren. Martijn organiseerde op 14 juli een dagje Stoomgemaal Halfweg en heeft er met ervaren en beginnende vaarders een prachtige dag op het water van gemaakt. Een lesje veiligheid; gooien en vangen van de werplijn en natuurlijk een les over varen op stromend water. Voor de nieuwe vaarders was het zeker wennen, maar met trots kunnen we zeggen dat er geweldig gevaren is en iedereen met een grote glimlach in de kajak zat. Klik hier voor de foto's!
 

Rijnland kanopolo toernooi 2029

Geplaatst 5 jul. 2019 08:50 door Els Blom   [ 5 jul. 2019 08:51 bijgewerkt ]

Tweede Pinksterdag is jaarlijks het Rijnland kanopolo toernooi. Een supergezellig, maar zeker ook uitdagend toernooi waar onze spelers weer veel kunnen leren.
Dit jaar met een jeugdteam, een derde klasse team en nog twee Waterwolvers die bij een ander team aansloten.
Het was een prachtige dag en dat is op de foto's wel te zien

Sportfair 2019

Geplaatst 21 jun. 2019 08:35 door Els Blom

https://photos.app.goo.gl/aUMJBXTdVypzCjB58

De dag begon vr
oeg met alle spullen verzamelen.
Om 10 uur kregen de jongeren van de kanocursus nog les in het omvallen met spatzeil maar vanaf 11.00 uur liep het storm met Sportfair bezoekers die wilde kanovaren!
Gelukkig werd het weer ook steeds mooier waardoor het nog meer genieten was.
Enorme veel vrijwilligers hebben zich in gezet om er een prachtige dag van te maken en dat is gelukt!
Sportfair 2019 was een geweldig succes.

De Spetters november 2018

Geplaatst 19 nov. 2018 01:29 door Els Blom   [ 19 nov. 2018 01:31 bijgewerkt ]Twee keer per jaar krijgen de deelnemers van zwemgroep De Spetters (http://deaanloop.nl/html/zwemmen.html) 
een workshop kanovaren door onze kanovereniging. De ene keer in maart, de andere keer november.
Op vrijdag 16 november hebben vrijwilligers van Waterwolf, de kajaks al schoon gemaakt en opgeladen op de trailer.
Zaterdag middag werd er verzameld voor de SKWA in Hoofddorp en alle kajaks, zwemvesten en peddels werden naar binnen getild.
De zwemmers waren al snel gearriveerd en het 'feest' kon beginnen, want wat is het genieten!
Op de foto's kun je zien dat het voor de zwemmers en voor de leden van de kanovereniging een superleuke middag is. 

Halloween tocht 2018

Geplaatst 28 okt. 2018 04:25 door Els Blom   [ 28 okt. 2018 04:32 bijgewerkt ]

Op zaterdag 27 oktober waren er 27 kanovaarders die meededen aan de lichtjes tocht vanaf Floriande naar de loods, om daarna met ruim 40 mensen gezellig te gaan BBQ-en.
Het was een geweldige avond, waarbij er veel prachtig verlichtte kajaks waren, leuke verkleedpartijen of griezelige details en versieringen en er was een overheerlijke maaltijd na afloop van het varen.
Fantastisch om te zien hoe iedereen hielp bij het optuigen van de kajaks en na afloop weer alles in de loods zetten. Ook bij het opbouwen van het 'feest' terrein en het na afloop weer opruimen werd er door iedereen goed, maar zeker ook snel geholpen. 
Top hoeveel inzet alle leden hebben bij alles wat er gebeuren moet.

Het was weer heel gezellig bij KV Waterwolf!

Hohenlimburg zaterdag 7 juli

Geplaatst 22 jul. 2018 12:29 door Els Blom   [ 28 okt. 2018 04:26 bijgewerkt ]

De planning was een dag wildwateren op de mooie baan in Hardenberg, maar wie had nou verwacht dat het de droogste maand van de eeuw zou worden........Daardoor te weinig water in Hardenberg. 

Een mooi alternatief werd gevonden in Duitsland bij Hohenlimburg, iets verder rijden maar wel voldoende water en zeker voldoende uitdaging.De keien en stenen in de baan zorgde voor mooie keerwaters en leuke vervallen waar flink geoefend kon worden door de Waterwolvers.Natuurlijk werd er ook gezwommen want uitdaging betekent dat je af en toe omvalt.

Het werd een prachtige dag wildwatervaren en Hohenlimburg is zeker voor herhaling vatbaar!

Voor een mooie indruk van de de dag  Klik hier voor de foto's!

Kanopolo 2018 jeugdteam KV Waterwolf

Geplaatst 21 jul. 2018 07:01 door Els Blom   [ 31 jul. 2018 10:37 bijgewerkt ]

Veel enthousiaste kanovaarders trainen wekelijks kanopolo op de vrijdag en/of op de woensdagavond. Dit jaar heeft het jeugdteam meegedaan met verschillende toernooien. hier een filmpje van het Keistad toernooi in Amersfoort film Keistad toernooi

en omdat Kanopolo vaak mooie plaatjes oplever: Klik hier voor de foto's!

Slepen en sleepijn maken 14 febr 2018

Geplaatst 21 feb. 2018 07:35 door Els Blom   [ 21 jul. 2018 06:46 bijgewerkt ]

O
p 14 februari werd de eerste workshop 'Slepen en sleeplijn maken' bij KV Waterwolf gegeven door Jeroen Booms. Een hele leerzame avond waarbij eerst aandacht was voor een stuk theorie over het slepen. Hierbij werd inbreng verwacht van de deelnemers, dus iedereen moest actief meedoen, meedenken en later op de avond ook meewerken. Want het tweede gedeelte van de avond was het zelf maken van je sleeplijn. Ook dit was erg leuk om te doen en een mooie investering voor het komende kano seizoen.
 
Klik hier voor de foto's!

1-10 of 29