Over ons‎ > ‎

Foto's

De leden van Kanovereniging Waterwolf zijn regelmatig op pad om allerlei activiteiten te ondernemen. Hieronder kun je een selectie vinden van recente activiteiten en een link naar de bijbehorende foto's!

De Spetters november 2018

Geplaatst 19 nov. 2018 01:29 door Els Blom   [ 19 nov. 2018 01:31 bijgewerkt ]Twee keer per jaar krijgen de deelnemers van zwemgroep De Spetters (http://deaanloop.nl/html/zwemmen.html) 
een workshop kanovaren door onze kanovereniging. De ene keer in maart, de andere keer november.
Op vrijdag 16 november hebben vrijwilligers van Waterwolf, de kajaks al schoon gemaakt en opgeladen op de trailer.
Zaterdag middag werd er verzameld voor de SKWA in Hoofddorp en alle kajaks, zwemvesten en peddels werden naar binnen getild.
De zwemmers waren al snel gearriveerd en het 'feest' kon beginnen, want wat is het genieten!
Op de foto's kun je zien dat het voor de zwemmers en voor de leden van de kanovereniging een superleuke middag is. 

Halloween tocht 2018

Geplaatst 28 okt. 2018 04:25 door Els Blom   [ 28 okt. 2018 04:32 bijgewerkt ]

Op zaterdag 27 oktober waren er 27 kanovaarders die meededen aan de lichtjes tocht vanaf Floriande naar de loods, om daarna met ruim 40 mensen gezellig te gaan BBQ-en.
Het was een geweldige avond, waarbij er veel prachtig verlichtte kajaks waren, leuke verkleedpartijen of griezelige details en versieringen en er was een overheerlijke maaltijd na afloop van het varen.
Fantastisch om te zien hoe iedereen hielp bij het optuigen van de kajaks en na afloop weer alles in de loods zetten. Ook bij het opbouwen van het 'feest' terrein en het na afloop weer opruimen werd er door iedereen goed, maar zeker ook snel geholpen. 
Top hoeveel inzet alle leden hebben bij alles wat er gebeuren moet.

Het was weer heel gezellig bij KV Waterwolf!

Hohenlimburg zaterdag 7 juli

Geplaatst 22 jul. 2018 12:29 door Els Blom   [ 28 okt. 2018 04:26 bijgewerkt ]

De planning was een dag wildwateren op de mooie baan in Hardenberg, maar wie had nou verwacht dat het de droogste maand van de eeuw zou worden........Daardoor te weinig water in Hardenberg. 

Een mooi alternatief werd gevonden in Duitsland bij Hohenlimburg, iets verder rijden maar wel voldoende water en zeker voldoende uitdaging.De keien en stenen in de baan zorgde voor mooie keerwaters en leuke vervallen waar flink geoefend kon worden door de Waterwolvers.Natuurlijk werd er ook gezwommen want uitdaging betekent dat je af en toe omvalt.

Het werd een prachtige dag wildwatervaren en Hohenlimburg is zeker voor herhaling vatbaar!

Voor een mooie indruk van de de dag  Klik hier voor de foto's!

Kanopolo 2018 jeugdteam KV Waterwolf

Geplaatst 21 jul. 2018 07:01 door Els Blom   [ 31 jul. 2018 10:37 bijgewerkt ]

Veel enthousiaste kanovaarders trainen wekelijks kanopolo op de vrijdag en/of op de woensdagavond. Dit jaar heeft het jeugdteam meegedaan met verschillende toernooien. hier een filmpje van het Keistad toernooi in Amersfoort film Keistad toernooi

en omdat Kanopolo vaak mooie plaatjes oplever: Klik hier voor de foto's!

Slepen en sleepijn maken 14 febr 2018

Geplaatst 21 feb. 2018 07:35 door Els Blom   [ 21 jul. 2018 06:46 bijgewerkt ]

O
p 14 februari werd de eerste workshop 'Slepen en sleeplijn maken' bij KV Waterwolf gegeven door Jeroen Booms. Een hele leerzame avond waarbij eerst aandacht was voor een stuk theorie over het slepen. Hierbij werd inbreng verwacht van de deelnemers, dus iedereen moest actief meedoen, meedenken en later op de avond ook meewerken. Want het tweede gedeelte van de avond was het zelf maken van je sleeplijn. Ook dit was erg leuk om te doen en een mooie investering voor het komende kano seizoen.
 
Klik hier voor de foto's!

Freestyle clinic 2018

Geplaatst 12 feb. 2018 12:10 door Els Blom   [ 21 feb. 2018 07:36 bijgewerkt ]

Het weekend waarop half Nederland zich in het carnavalsgedruis stort, zijn enthousiaste jeugdleden al vroeg opgestaan om mee te
kunnen doen met de Freestyle clinic van het Watersportverbond. De spullen werden verzameld, de kano's opgebonden en na een uur rijden arriveerden ze bij het mooiste zwembad van Rotterdam. Raoul Collenteur en Jim Rovekamp verzorgden de les. Toch bijzonder om les te krijgen van de topvaarders van Freestyle-kano in Nederland.
Onze jeugdleden hebben een uur hard getraind en dat voelden ze waarschijnlijk de dag erna ook, want werkelijk alle buikspieren zijn nodig voor een simpele 'freestyle-move'. In totaal volgen ze drie zondagen een freestyle-clinic en wie weet is de 'cartwheele' straks een makkie voor de deelnemers.

Klik hier voor de foto's!

Eskimoteer cursus 2018

Geplaatst 22 jan. 2018 08:25 door Els Blom   [ 22 jan. 2018 08:30 bijgewerkt ]

Een nieuw jaar kan je als kanovereniging heel goed starten door een eskimoteercursus te organiseren!
Het is gezellig om iedereen weer te zien, heel handig om je vaardigheden te verbeteren en voor de nieuwe vaarders een mooi moment om te leren omslaan met spatzeil en misschien zelfs al echt het eskimoteren onder te knie te krijgen.

Het zijn altijd top-avonden waar de deelnemers alleen maar enthousiaster van worden.
Dat het leuk is om deel te nemen is goed zichtbaar op de foto's! .........Klik hier voor de foto's!


Kano-Nieuwjaarsduik 2018

Geplaatst 4 jan. 2018 09:32 door Els Blom   [ 4 jan. 2018 09:36 bijgewerkt ]

Het wordt al een echte traditie!
Op 1 januari om 11.30 uur de kano's opbinden op naar het strand voor een echt kano-nieuwjaarsduik.
De weersverwachting was minder goed, maar we hadden enorm veel geluk en hebben zelfs in een zonnetje kunnen varen. De golven waren dit jaar geweldig mooi, waardoor de ervaren vaarder echt een uitdaging had en voor de beginnende vaarder was er dicht bij het strand genoeg te oefenen. 
Na afloop heerlijk warme chocolademelk, koffie of thee met natuurlijk een oliebol bij de loods. Geweldig geregeld allemaal en wat de deelnemers betreft mag de traditie voortgezet worden!

Nieuwsgierig naar de foto's? ........ Klik hier voor de foto's!

kanoworkshop met 'De Spetters

Geplaatst 27 nov. 2017 10:04 door Els Blom   [ 4 jan. 2018 09:38 bijgewerkt ]

Óp zaterdag middag 25 november hebben Waterwolvers in zwembad SKWA een kanoworkshop gegeven aan leden van 'De Spetters'. Voor vele deelnemers w
as dit de allereerste keer dat ze in een kano gingen varen, dus het was echt wel spannend. Bij de start werd er nog wat angstig gekeken, maar eenmaal goed aan het varen ontstond bij iedereen wel een lach op het gezicht. Wat is kanovaren toch ontzettend leuk!
'De boot is wel wiebelig', werd ons duidelijk verteld door een deelnemer die later toch nog een keer wilde varen. De Waterwolvers die hielpen liepen ook met een grote glimlach rond, want wat is het leuk om deze deelnemers te zien genieten. Het is een activiteit die we zeker nog een keer gaan herhalen!

Op de foto's kun je zien wat een TOP-middag het was
Klik hier voor de foto's!

De KanoDag van jeugdgroep 2017

Geplaatst 4 sep. 2017 09:34 door Els Blom   [ 4 sep. 2017 09:40 bijgewerkt ]

Op zaterdag 2 september verzamelde de deelnemers van de jeugdgroep bij het Haarlemermeerse bos voor KanoDag 2017. Dit jaar volledige in het teken van 'Wie is de Wolf (mol)'.
De instructeurs, begeleiders en andere vrijwilligers waren al vanaf 8 uur in de weer om al het materiaal op de juiste plek te krijgen en om ervoor te zorgen dat er wolvenstreken mogelijk waren. Met dertig Waterwolvers in het Haarlemmermeerse bos, die zeer actief aan het varen waren hadden we veel bekijks.
Het mooie weer maakte het helemaal tot een heerlijke dag, die door een geweldige BBQ alleen maar lekkerder werd!
De Wolf is niet helemaal geraden, maar wat heeft iedereen zijn best gedaan. Het was een geweldig mooie dag en we willen dan ook alle deelnemers, instructeurs, begeleiders en vrijwilligers enorm bedanken voor jullie inzet.

Dat het ontzettend leuk was kun je zien op de foto!


1-10 of 24