Over ons‎ > ‎

Foto's

De leden van Kanovereniging Waterwolf zijn regelmatig op pad om allerlei activiteiten te ondernemen. Hieronder kun je een selectie vinden van recente activiteiten en een link naar de bijbehorende foto's!

Kano-Nieuwjaarsduik 2018

Geplaatst 4 jan. 2018 09:32 door Els Blom   [ 4 jan. 2018 09:36 bijgewerkt ]

Het wordt al een echte traditie!
Op 1 januari om 11.30 uur de kano's opbinden op naar het strand voor een echt kano-nieuwjaarsduik.
De weersverwachting was minder goed, maar we hadden enorm veel geluk en hebben zelfs in een zonnetje kunnen varen. De golven waren dit jaar geweldig mooi, waardoor de ervaren vaarder echt een uitdaging had en voor de beginnende vaarder was er dicht bij het strand genoeg te oefenen. 
Na afloop heerlijk warme chocolademelk, koffie of thee met natuurlijk een oliebol bij de loods. Geweldig geregeld allemaal en wat de deelnemers betreft mag de traditie voortgezet worden!

Nieuwsgierig naar de foto's? ........ Klik hier voor de foto's!

kanoworkshop met 'De Spetters

Geplaatst 27 nov. 2017 10:04 door Els Blom   [ 4 jan. 2018 09:38 bijgewerkt ]

Óp zaterdag middag 25 november hebben Waterwolvers in zwembad SKWA een kanoworkshop gegeven aan leden van 'De Spetters'. Voor vele deelnemers w
as dit de allereerste keer dat ze in een kano gingen varen, dus het was echt wel spannend. Bij de start werd er nog wat angstig gekeken, maar eenmaal goed aan het varen ontstond bij iedereen wel een lach op het gezicht. Wat is kanovaren toch ontzettend leuk!
'De boot is wel wiebelig', werd ons duidelijk verteld door een deelnemer die later toch nog een keer wilde varen. De Waterwolvers die hielpen liepen ook met een grote glimlach rond, want wat is het leuk om deze deelnemers te zien genieten. Het is een activiteit die we zeker nog een keer gaan herhalen!

Op de foto's kun je zien wat een TOP-middag het was
Klik hier voor de foto's!

De KanoDag van jeugdgroep 2017

Geplaatst 4 sep. 2017 09:34 door Els Blom   [ 4 sep. 2017 09:40 bijgewerkt ]

Op zaterdag 2 september verzamelde de deelnemers van de jeugdgroep bij het Haarlemermeerse bos voor KanoDag 2017. Dit jaar volledige in het teken van 'Wie is de Wolf (mol)'.
De instructeurs, begeleiders en andere vrijwilligers waren al vanaf 8 uur in de weer om al het materiaal op de juiste plek te krijgen en om ervoor te zorgen dat er wolvenstreken mogelijk waren. Met dertig Waterwolvers in het Haarlemmermeerse bos, die zeer actief aan het varen waren hadden we veel bekijks.
Het mooie weer maakte het helemaal tot een heerlijke dag, die door een geweldige BBQ alleen maar lekkerder werd!
De Wolf is niet helemaal geraden, maar wat heeft iedereen zijn best gedaan. Het was een geweldig mooie dag en we willen dan ook alle deelnemers, instructeurs, begeleiders en vrijwilligers enorm bedanken voor jullie inzet.

Dat het ontzettend leuk was kun je zien op de foto!


Stoomgemaal Halfweg juli 2017

Geplaatst 17 jul. 2017 01:46 door Els Blom   [ 17 jul. 2017 01:52 bijgewerkt ]

  
Zondag 16 juli verzamelde een enthousiaste groep kanovaarders onder leiding van John en Martijn alle spullen voor een actieve middag.
Voor velen was het de eerste keren varen op stromend water en dat voelt toch altijd extra spannend.
De groep van 12 kanovaarders werd in twee groepen verdeeld om daarna rustig te wennen aan het stromende water, het opkanten, het in- en uitvaren van de stroming en het traverseren. Mooi om te zien dat de spanning op de gezichten van verschillende kanovaarders verdween en er een brede glimlach te voorschijn kwam. Lekker even spele-varen bij de skupen was de afsluiting van een geslaagde middag.

Klik hier voor de foto's!

De jeugdgroep actief op de Toolenburgerplas

Geplaatst 9 jul. 2017 03:20 door Els Blom   [ 9 jul. 2017 03:23 bijgewerkt ]

De jeugdgroep is dit jaar begin juni gestart met veel nieuwe enthousiaste kanovaarders. Een belangrijk onderdeel van wat deze vaarders moeten leren is het omvallen met een spatzeil. Om het omvallen te leren hadden we de kanoles verplaatst naar zondag 2 juli op de Toolenburgerplas, waardoor er in mooi zwemwater omgevallen kon worden. Dat de groep enthousiast is kun je goed zien op de foto's. Ook de ervaren jeugd kreeg op de Toolenburgerplas een speciale les in de lange kano's. Deze vaarders deden ook volop mee en hebben weer heel wat geleerd.
Op de foto's is goed te zien dat onze begeleiders ook enorm genieten. Met deze groep geweldige vrijwilligers is er weer een Top-dag van gemaakt. Enorm bedankt allemaal!

Kanopolo toernooi Keistad 2017

Geplaatst 28 jun. 2017 03:27 door Els Blom   [ 28 jun. 2017 03:42 bijgewerkt ]

Op 24 en 25 juni heeft ons jeugdteam een kanopolo toernooi gespeeld in Amersfoort. In het begin nog wat onwennig,
maar al heel snel werd het spel steeds beter gespeeld.
Zaterdag was de conclusie de bal gerichter aanspelen dan maken we meer kans op goed spel. Zondag werd dit gelijk op gepakt door het team en kreeg het spel steeds meer tempo.
Het resulteerde in een derde plaats waar we enorm trots op zijn.
Het hele weekend hebben we gekampeerd op het terrein van de kanovereniging, dat het een geslaagd weekend was kun je zien op de foto's!

Klik hier voor de foto's!

Sportfair 2017

Geplaatst 28 jun. 2017 03:14 door Els Blom   [ 28 jun. 2017 03:18 bijgewerkt ]

O
p 28 mei bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp waren de Waterwolvers al vroeg aanwezig om alles in orde te maken voor hun bijdrage aan de Sportfair 2017. Alle kano's, peddels, zwemvesten, banken, tafels, stoelen uit de loods werden opgeladen en gastvrij neergezet op 'onze plek' aan de plas. De catering werd door John weer geweldig geregeld en ook daar werd een aparte ruimte voor gemaakt. De vrijwilligers van Waterwolf werden nog even verwend met koffie/thee en taart en daarna kon het evenement van start gaan!
En het ging van start met heeeeel veel bezoekers die graag kano gingen varen. Groot, klein, oud, jong voor iedereen boden we de mogelijkheid om te genieten van het varen. Nu hadden we ook nog eens fantastisch weer en dat maakt het volop een feest zo aan de Toolenburgerplas. Vanuit de Watersportbond kwamen er aan het einde van de dag twee Freestyle-kayak instructeurs om enthousiaste jeugdleden een workshop Freestyle te geven. Geweldige ervaring voor onze jeugd.
Daarna was het toch echt genoeg, want alle spullen moesten weer terug naar de loods en opgeruimd worden.
Maar we weten bij Waterwolf heel goed dat heel veel handen ervoor zorgen dat alles in goede banen verloopt en we konden terug kijken op een geweldig mooie dag. Met heel veel dank aan alle vrijwilligers!


Klik hier voor de foto's!

Hardenberg 30 april 2017

Geplaatst 2 mei 2017 09:08 door Els Blom   [ 2 mei 2017 09:16 bijgewerkt ]

Op zondag 30 april om 7 uur in de ochtend vertrok een groep van 13 vaarders naar Hardenberg. De enige echte
wildwaterbaan van Nederland!
Het werd een topdag. Het was heerlijk zonnig weer met een lekkere temperatuur, het water stroomde extra hard en de catering was fantastisch verzorgd door John.
Martijn heeft een geweldige wildwaterles gegeven, want alle vaarders zijn de baan afgevaren en nog steeds enthousiast!

klik hier voor de foto's!

Kanopolo april 2017

Geplaatst 2 mei 2017 07:59 door Els Blom   [ 2 mei 2017 08:02 bijgewerkt ]

Het seizoen is ook voor onze kanopolo spelers begonnen. Er is dit jaar zelfs een volledig jeugdteam met een training op de vrijdagavond. Het team met derde klasse spelers kan wel versterking gebruiken, daarom werd er op 23 april een open kanopolo training georganiseerd. Het werd een hele leuke en actieve training met als resultaat weer twee enthousiaste vaarders voor het kanopolo!
Hoe leuk het was kun je zien op de foto's! En lijkt het je ook leuk om eens mee te trainen met het kanopolo? Kom dan langs op de woensdagavond om 18.45 uur, er is altijd materiaal beschikbaar voor een extra vaarder

Klik hier voor de foto's!

Activiteiten maart 2017

Geplaatst 26 mrt. 2017 11:08 door Els Blom   [ 26 mrt. 2017 11:19 bijgewerkt ]

In deze maand zijn er veel verschillende activiteiten geweest voor onze kanovaarders.
Nog even achter elkaar: De eskimoteerlessen in het zwembad, reddingen oefenen, workshop kanovaren in Zwembad Groenendaal, supporter van schoon actie in het water bij Wijkcentrum Paradijs, eskimoteer kampioenschappen en het eerste kanopotoernooi.
Gelukkig hebben we de foto's nog en kunnen we het rustig nog eens bekijken en vooral na genieten.

klik hier voor de foto's!

1-10 of 17