Nieuws‎ > ‎

Kanokalender 2013 is bekend

Geplaatst 13 feb. 2013 02:33 door Jeroen Beerthuizen
Zoals de meeste leden in hun mail gemerkt zullen hebben is de vaar/kanokalender van 2013 bekend gemaakt.

Ook dit jaar organiseren we als vereniging weer een aantal tochten voor onze leden en nemen we ook deel aan kleine tot grote tochten van andere kanoverenigingen in ons land, waarbij zelfs een gezamenlijke (zomer)vakantie in het buitenland.
Zijn er in de jaaragende nog activiteiten die jullie missen/ graag zouden zien of willen helpen met organiseren, dan zal er gekeken worden naar de mogelijkheden hiertoe in 2013 danwel het opvolgend kanojaar.
De geluiden voor enkele toertochten en activiteiten is opgevangen en hier wordt in 2013 naar toe gewerkt om dit verder mogelijk te maken en hier als vereniging ruimte en ondersteuning voor te bieden.

hierbij een blik op de activiteiten tot en met april (voor het gehele jaar zie Agenda) of bijgevoegd document.
*wijzigingen en typfouten voorbehouden* meer details (vertrektijd, inschrijving, locatie etc.) zullen per activiteit bekend worden gemaakt enkele weken voor de activiteit plaatsvind.

Agenda t/m april 2013.   ** alle activiteiten zijn vrijwillig, (niet altijd vrijblijvend i.v.m. inschrijfgelden)**
   23 Februari Eskimoteer training in het zwembad

Eskimoteren in het warme water van de Estafette in Nieuw Vennep, aanvang 20.00 uur

9 Maart Trainingstochtje om er weer in te komen.
 *aanwezigheid is geadviseerd voor deelnemers van de openingstocht op 12 april i.v.m. diens lengte 12-25 km *

Training voor de openingstocht op 12 april

10 uur bij de loods

Eskimoteren in het zwembad

Eskimoteren in het warme water van de Estafette in Nieuw vennep, aanvang 20.00 uur

23 Maart Tweede trainingstocht ter voorbereiding op de openingstocht.

10 uur bij de loods.

27 Maart 19.00 uur ALV in de Kantine

7 April

Openingstocht(en)